Τη συμπρωτεύουσα επισκέπτεται ο Αλέξης Τσίπρας και στο δήμο Ευόσμου περπάτησε στην αγορά και συζήτησε με επαγγελματίες της εστίασης και εμπόρους. Στη συνέχεια συναντάται παραγωγικούς φορείς στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις περιοδείες του σε ολόκληρη τη χώρα, συζητώντας με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και με εργαζόμενους , το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τις προτάσεις για το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι 2», ακούγοντας και τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, αυτή την κρίσιμη περίοδο που επιχειρείται η επανεκκίνηση της οικονομίας.

Σε σημερινή του συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στη γερμανική «Die Zeit», ερωτηθείς για ενδεχόμενες περικοπές και προγράμματα λιτότητας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ύφεση, που όπως αναφέρει θα δημιουργηθεί και για το θέμα της ανεργίας αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ανέλαβε τη χώρα το 2015 με την ανεργία στο 29% και παρέδωσε στην επόμενη κυβέρνηση στο 17%, «θα ήταν δραματικό εάν επιστρέφαμε στα ποσοστά ανεργίας του 2015» αναφέρει ο κ. Τσίπρας.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το ζήτημα της χρηματοδότησης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για πρωτοφανές πάρτι ημετέρων και καλώντας τον να δώσει όμως πρώτα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τα ποσά που έχει πάρει κάθε μέσο.

 

 

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι δικαιούνται ενοικιαστές και ιδιοκτήτες
Επόμενο άρθροΤα προγράμματα έπρεπε να είχαν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας