Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 04:53

Μετά την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα από τη Βαρκελώνη -όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες για ένα πολύ σοβαρό, προσωπικό θέμα του- θα ξεκαθαρίσει και το κατά πόσο θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση αμυντικού μέσου.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει σταχυολογήσει αρκετές περιπτώσεις μεσοαμυντικών από την ξένη αγορά, προκειμένου να είναι έτοιμος εφόσον οριστικοποιηθεί η προοπτική μεταγραφής στον άξονα του Παναθηναϊκού. Στις περιπτώσεις που εξετάζονται εντάσσεται αυτή του Αργεντινού, Ιβάν Ρόσι που έμεινε ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ και είδε το φως της δημοσιότητας τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/9), ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), υπάρχουν κι άλλα ονόματα από την ευρωπαϊκή αγορά.

Ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί τις τελευταίες εβδομάδες κι έχει «σημειωμένο» στη λίστα του ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», είναι αυτό του διεθνούς μεσοαμυντικού Τζοέλ Όμπι της Κιέβο Βερόνα. Στα 29 του πλέον, ο Αφρικανός μετράει μία 15ετία στα ιταλικά γήπεδα, ενώ την περσινή σεζόν ακολούθησε την Κιέβο στη Serie B, μετρώντας 29 αγώνες με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ.

Η Κιέβο προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ της και δεν θα ήταν αρνητική στην προοπτική αποδέσμευσης του Όμπι, ο οποίος έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και είναι στα ονόματα που εξετάζονται.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, 04:54

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροEuropa League: Ξεκίνησε ο β’ προκριματικός γύρος
Επόμενο άρθρο«Γνώρισε το μαγικό κόσμο της τοξοβολίας»