Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 17:32

Ενισχύεται στα μετόπισθεν η Λιντς, η οποία έχει δεχθεί επτά τέρματα στις πρώτες δύο αναμετρήσεις της στην Premier League… Τα «παγώνια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντιέγκο Γιορέντε για τέσσερα χρόνια από τη Σοσιεδάδ, χωρίς να δημοσιοποιήσουν το κόστος της μεταγραφής του Ισπανού σέντερ μπακ, το οποίο τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ανέρχεται σε περίπου 18 εκατομμύρια λίρες.

Ο 27χρονος διεθνής θα δώσει «μάχη» για μια θέση στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο αυτή τη στιγμή συνθέτουν οι Ρόμπιν Κοχ και Λίαμ Κούπερ. Ο Γιορέντε, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί ακόμη στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ράγιο Βαγεκάνο και τη Μάλαγα, μπορεί να καλύψει τόσο το δεξί άκρο της άμυνας, όσο και τη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Ντιέγκο Χαβιέρ Γιορέντε Ρίος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι η τέταρτη σημαντική καλοκαιρινή μεταγραφική κίνηση των «νεοφώτιστων», μετά την εξασφάλιση του τίτλου στην περυσινή σεζόν της Championship και την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια». Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει διαθέσει σημαντικά ποσά για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ροντρίγκο από τη Βαλένθια, τον Κοχ από τη Φράιμπουργκ και τον Χέλντερ Κόστα από τη Γουλβς.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 17:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροAπορριφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση ακύρωσης των εκπαιδευτικών κατά της προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πλήρωση κενών θέσεων
Επόμενο άρθροΕίναι νόμιμο αυτό το νέφος κυρία Αντιπεριφερειάρχα?