Πολύ συναρπαστικό στην εξέλιξή του ήταν το παιχνίδι Νίκη Βόλου-Βέροια, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στο βόρειο όμιλο της σούπερ λιγκ 2,που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.Ηταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και στα δύο ημίχρονα. Η Βέροια προηγήθηκε 0-1, στο 30’ με τον Βραζιλιάνο Λούκας Ράμος,σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων.Στο 36’ έγινε το 1-1. Ο Πάνος έκανε τη σέντρα και ο Τζοβάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 55’ η Βέροια είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου. Η Νίκη Βόλου έχασε, από την πλευρά της, μεγάλες ευκαιρίες με Τζιώρα (65’) και Γαβριηλίδη (74’) για να γίνει το 2-1, στο 81΄, με τον Τσουκαλά ο οποίος πλάσαρε τον Βελλίδη.ο 2-1 παρέμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις. Η Βέροια ισοφάρισε σε 2-2,που ήταν το τελικό σκορ, με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς στο 90’+4’ και το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι Νικιώτες.Να σημειωθεί ότι,τον αγώνα παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος που έγινε δέκτης διαφόρων………συνθημάτων από οπαδούς της Νίκης.

Οι συνθέσεις:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (82′ Μέτσε), Τζιώρας, Ροχάνο (90′ Μπόσιο).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (84’ Ντίνας), Ράμος (60’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (70’ Περδίκης), Πασάς, Μούργος (60’ Πόζογλου).

 

Προηγούμενο άρθροΚΙΝΑΛ – Γερουλάνος – Αν θέλουμε αλλαγή χρειάζεται νέα πολιτική πρόταση
Επόμενο άρθροΛοβέρδος – Χρειάζεται το ΚΙΝΑΛ να αλλάξει πολιτική για την ασφάλεια