Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, 19:36

Η αναμέτρηση του γαλλικού πρωταθλήματος μεταξύ της Νις και της Μαρσέιγ που είχε διακοπεί τον περασμένο μήνα λόγω επεισοδίων, θα επαναληφθεί στις 27 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η Ligue 1.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 75ο λεπτό, όταν οι οπαδοί της Νις πέταξαν μπουκάλια με νερό, καθώς η ομάδα της Μασσαλίας ήταν έτοιμη να εκτελέσει κόρνερ.

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ, Ντμίτρι Παγέτ, τους… επέστρεψε ένα από τα μπουκάλια που είχαν πέσει στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να γενικευθούν, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, η οποία, σύμφωνα με την Ligue 1, θα καθοριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η Νις, από την οποία αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί, ο ένας εκ των οποίων είναι με αναστολή, υποχρεώθηκε να δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της κεκλεισμένων των θυρών, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας.

Ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Άλβαρο Γκονθάλεθ, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές λόγω του ρόλου του στα επεισόδια, στον Παγέτ επιβλήθηκε αποκλεισμός ενός αγώνα με αναστολή, ενώ ο φυσιοθεραπευτής του συλλόγου, Πάμπλο Φερνάντες, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό εννέα μηνών από τους πάγκους.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, 19:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕξέταση αίματος για 50 τύπους καρκίνου δοκιμάζεται στη Βρετανία
Επόμενο άρθροΕΕ – «Η αλλαγή των ευρωπαϊκών δημοσιονομικών κανόνων δεν είναι αναγκαία»