Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 18:00

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα συζητήσει την Τετάρτη (8/7) τις προσφυγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΕΠΣ Πειραιά κατά των αποφάσεων που έλαβε η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Η ομάδα του Πειραιά είχε προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Γενικής Συνέλευσης της 16ης Ιουνίου και των αποφάσεων της ζητώντας να μη διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΠΟ το 2020, αλλά το καλοκαίρι του 2021.

Πριν προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει ένσταση μαζί με άλλες πέντε ΕΠΣ.

Η εκδίκαση των προσφυγών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΕΠΣ Πειραιά ορίστηκε την Τετάρτη (8/7) στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

«1. Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ, Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά του νομικού προσώπου ιδιωτικού δίκαιου με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ (ΓΣ/ΕΠΟ) αναφορικά με την τροποποίηση των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ.

2. Προσφυγή-αίτηση διαιτητικής επίλυσης διαφοράς της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ για την ακύρωση της από 16/06/2020 απόφασης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ περί τροποποίησης των άρθρων 82 και 9 παρ. 1 παραρτ. Γ του Καταστατικού της ΕΠΟ».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 18:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙταλία: Τρεις αγωνιστικές στον Σκρίνιαρ
Επόμενο άρθροΑμμοθίνες Λήμνου: Ένα μοναδικό τοπίο που θυμίζει Σαχάρα (video)