Σήμερα, Τρίτη, οδηγήθηκε εκ νέου στον ανακριτή η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην  Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Είχε καλυμμένο το πρόσωπό της με ένα μαύρο μαντήλι προκειμένου να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά της, ήταν σιωπηλή και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

 

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Σάκη Κεχαγιόγλου η  φερόμενη ως δράστις αρνείται να αποδεχτεί τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία κι έχει αποστροφή προς την όλη υπόθεση. Ο ίδιος επιμένει στην ψυχιατρική εξέταση, ωστόσο το κατηγορητήριο κάνει λόγο για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και μάλιστα οι αρχές θεωρούν ότι σχεδίαζε από καιρό την επίθεση.

Η ύποπτη θα κληθεί να απαντήσει στον ανακριτή αν αποδέχεται τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία που σχημάτισαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ιωάννας στο κινητό της 35χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές, σε ιδιόχειρο σημείωμά της το οποίο βρέθηκε στο σπίτι της με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019, η 35χρονη φέρεται να αποτυπώνει τις σκέψεις της για τον σύντροφό της και να αναφέρεται επίσης σε μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, ως εμπόδιο στη σχέση της. Οι αρχές δεν ξέρουν έαν σχεδίαζε και άλλη επίθεση.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, αναφέρουν οι πληροφορίες, ερευνώνται ο υπολογιστής της και η  συσκευή του κινητού της.

Στο κινητό της εντοπίστηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας της 34χρονης Ιωάννας από τον Ιούνιο του 2019, που ενδεχομένως σημαίνει ότι η κοπέλα ήταν στο στόχαστρό της για τουλάχιστον ένα χρόνο.

 

Στο μικροσκόπιο κινητό και υπολογιστής της 35χρονης κατηγορούμενης για το βιτριόλι-Την Τρίτη η απολογία της (video)

 

Πηγή: ΕΡΤ, ρεπορταζ Αν Βλαχοπαναγιώτη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆνοιγμα με άνοδο με τις τράπεζες οδηγό
Επόμενο άρθροΗ συγκινητική φωτογραφία λίγα δευτερόλεπτα μετά τη γέννηση του γιου του