Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 18:18

Στον πρώτο του τελικό ATP μετά από 4,5 χρόνια προκρίθηκε ο Θανάσης Κοκκινάκης, καθώς νίκησε με 6-2 3-6 7-6(10) τον Μάριν Τσίλιτς, μετά από δύο ώρες και 38 λεπτά αγώνα, παίρνοντας το εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα του τουρνουά Adelaide International 2.

Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός κατάφερε να βρεθεί στον δεύτερο τελικό της καριέρας του στο ATP από το Los Cabos Open στο Μεξικό τον Αύγουστο του 2017, αφού χρειάστηκε…7ο match point για να κάμψει την αντίσταση του Κροάτη στο tie-break του καθοριστικού σετ.

Στον τελικό, ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Άρθουρ Ρίντερνεχ, ο οποίος πολύ νωρίτερα είχε επικρατήσει του συμπατριώτη του, Κορεντάν Μουτέ, με 6-1, 6-3, μέσα σε μόλις 77 λεπτά αγώνα.

Στις γυναίκες, η Κις έκλεισε μια θέση στον τελικό κερδίζοντας την Γκάουφ με 3-6 6-2 7-5 και θα συναντήσει την Άλισον Ρίσκε σε μια «αμερικάνικη» σύγκρουση.

Η Ρίσκε προκρίθηκε στον τελικό μετά την αποχώρηση της Σλοβενίας Ταμάρα Ζίντανσεκ από τον ημιτελικό αγώνα λόγω τραυματισμού.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 18:25

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροPCR τεστ – Νέες διευκρινίσεις από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων για την τιμή τους
Επόμενο άρθροΤα τροχαία που σόκαραν την Ελλάδα – Παντελίδης, Mad Clip, Πατμάνογλου και Τζώρτζης Μονογυιός