Άλλος ένας ασθενής έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που κατέληξαν σε 172. Πρόκειται για 82χρονη γυναίκα από νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο δήμαρχος Ερμιονίδας για τη δομή προσφύγων – Πληροφορίες για νέο κρούσμα

Εν τω μεταξύ, έγγραφη αναφορά προς στην εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου, κατάθεσε ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Ιωάννης Γεωργόπουλος ζητώντας την επανάληψη μοριακών τεστ στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας” του Πόρτο Χελίου, και την επέκταση των περιοριστικών μέτρων η οποία έχει λήξει στις 21 Μαίου, λέγοντας πως «μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία επανεξέταση με τεστ για COVID-19 στους 470 φιλοξενούμενους πρόσφυγες, οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθερα στις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας».

Επίσης παραπέμπει σε πληροφορίες για τη διάγνωση με κορονοϊό ενός ορφανού ανήλικου ασυνόδευτου προσφυγόπουλου που φιλοξενείται στον εν λόγω κέντρο και το οποίο ελέγχθηκε μαζί με τον αδελφάκι του διότι επρόκειτο να μεταφερθούν σε άλλη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Σ. Πατραμάνη, Π. Μπρούσαλη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧρηματιστήριο Αθηνών: Άνοιγμα με κέρδη
Επόμενο άρθροΗ δύσκολη περίοδος του διαζυγίου και η σχέση με τα παιδιά του