Την προσεχή Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου θα γίνει η δίκη του 54χρονου που δολοφόνησε την 43χρονη σύζυγό του στις 3 Αυγούστου του 2021 στην ταβέρνα που εργαζόταν η γυναίκα, στη Σωτηρίτσα Αγιάς.

Ο 54χρονος παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η οικογένεια, με 3 παιδιά, κατοικούσε στην Αθήνα, αλλά η 43χρονη πήγαινε τα καλοκαίρια στα παράλια της Λάρισας και βοηθούσε στην οικογενειακή επιχείρηση ταβέρνα – ουζερί, που διατηρούσε ο αδελφός της.

Το πρωί της 3ης Αυγούστου 2021, γύρω στις 10.30, ο κατηγορούμενος έφτασε στην ταβέρνα  και πυροβόλησε πολλές φορές την 43χρονη καλώντας στη συνέχεια την αστυνομία που τον συνέλαβε.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης θα υποστηρίξουν ότι ο 54χρονος τέλεσε το έγκλημα  εν βρασμώ “ψυχικής ορμής”. Ένα ακόμη στοιχείο στο οποίο ενδεχομένως να στηριχθεί η υπερασπιστική γραμμή είναι ότι ο κατηγορούμενος εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ δεν έπαιρνε τα φάρμακά του.

 

Προηγούμενο άρθροΣτη φυλακή πρώην αστυνομικός του Βόλου για διακίνηση ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΜε τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού οι «26» της Νότιας Κορέας