Το τουριστικό προϊόν της Μαγνησίας και τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, ήταν στο επίκεντρο συζήτησης με την Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον πολυχώρο ”Open Office” στο Βόλο, με εκπροσώπους του τουρισμού. Στη διάρκεια της συζήτησης, βρέθηκαν στο επίκεντρο οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον τουρισμό, που ανέπτυξε η βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία πήρε μέρος το βράδυ, στην συνεστίαση της ΟΜ Ν. Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας.
Στη συζήτηση, συμμετείχαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου , η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Βανέσσα Κατσαρδή, άλλα στελέχη του κόμματος, καθώς και εκπρόσωποι του τουριστικού χώρου, όπως η κα Θέκλα Καμμένου ως Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και τουριστική πράκτορας, ο κ. Καραουλάνης Βασίλειος-Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Μαγνησίας.

Σε συνέντευξη τύπου, η κα. Νοτοπούλου, αναφερόμενη στις επικείμενες εκλογές είπε μεταξύ άλλων: ”Βρισκόμαστε μπροστά σε εκλογές και την απάντηση για το πως θα κυβερνηθεί η χώρα θα τη δώσει ο ελληνικός λαός. Κυβέρνηση των νικητών θέλουμε, προοδευτική διακυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη Κυριακή. Η Νέα Δημοκρατία λέει ότι είναι έτοιμη να σύρει τη χώρα σε δεύτερες και τρίτες εκλογές προκειμένου να αποσπάσει τη δική της αυτοδυναμία”.

 

Προηγούμενο άρθροΈβρος: Μέτρησαν κανονικά τα σύμφωνα συμβίωσης των συνοριοφυλάκων
Επόμενο άρθροΟ Σέρχιο Ράμος ανακοίνωσε το «αντίο» του στην Εθνική Ισπανίας