To μήνυμα ότι η Ελλάδα θα είναι πάντα ψύχραιμη απέναντι στις προκλήσεις,επιδιώκοντας ειρήνη και σταθερότητα, έστειλε από το Βόλο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος, στο πλαίσιο περιοδείας του επισκέφθηκε την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Ν. Αγχίαλο και την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών στη Νέα Ιωνία, ενώ στη συνέχεια, παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου και των βουλευτών της ΝΔ Χρ. Μπουκώρου, Θαν. Λιούπη και Κ. Μαραβέγια, είχε συνάντηση με ανώτερους αξιωματικούς στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου.
Τον υφυπουργό υποδέχτηκαν, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, διοικητής της 1ης Στρατιάς, αξιωματικοί της 111 Πτέρυγας Μάχης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης.

Σχετικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα των στρατιωτικών σχηματισμών της Μαγνησίας ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι, είναι εξαιρετική,κάτι που διαπιστώνει καθημερινά.

Ο υφυπουργός σε δηλώσεις του τόνισε ότι, με την επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης και την 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ολοκληρώθηκε διήμερη επίσκεψη, που εντάσσεται στο πλαίσιο οδοιπορικού κοντά στις Ενοπλες Δυνάμεις από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός – Τσουχτερό κρύο και την Παρασκευή – Σε ποιες περιοχές της Αττικής θερμοκρασία θα… πέσει στους -5
Επόμενο άρθροΜεσσηνία – Κριάρι σκότωσε γυναίκα, συγκλονίζουν οι μαρτυρίες