Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 22:22

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου εξέφρασε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 4-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: «Δεν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα που έπρεπε. Σκοράραμε μεν, είχαμε όμως και την ατυχία με την ισοφάριση του Άρη».

Συνέχισε ο Καρέρα για το δεύτερο κομμάτι του αγώνα: «Στο δεύτερο μέρος είχαμε μεγαλύτερη ένταση, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και βάλαμε τρία γκολ. Επομένως είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα».

Κλείνοντας, ο Καρέρα σχολίασε το προβάδισμα δύο βαθμών που πήρε η ΑΕΚ έναντι του ΠΑΟΚ στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League: «Το +2 δε μας λέει κάτι. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς, αυτό της Τετάρτης με τον ΟΦΗ».

Από την πλευρά του, ο Μίχαελ Ένινγκ δεν μπορούσε να έχει πολλά παράπονα από τους 14, μόλις, ποδοσφαιριστές του. «Θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να διαθέτω περισσότερες και ποιοτικότερες εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο, κάτι που είχε η ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά, πετύχαμε και γκολ. Όσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο, όμως, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο δύσκολα. Δυστυχώς, όλα όσα γίνονται στον Άρη δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο».

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στα κανάλια NovaSports λέγοντας: «Δίνουμε ό,τι έχουμε μέσα στο γήπεδο. Ακόμη και παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών, τα δίνουν όλα και παίζουν για την ομάδα και τη φανέλα, όπως ο Μαντσίνι σήμερα. Δεν μπορώ να πω κάτι για το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. απέναντι στον Ολυμπιακό, την Τετάρτη 8/7). Ελπίζω να είναι εντάξει κι ο Σάσα κι ο Μαντσίνι και να μας βοηθήσουν, όπως και ο Σόουζα».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 22:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕντατικοί έλεγχοι στις πύλες εισόδου-Συρροή Σέρβων πριν από την απαγόρευση (video)
Επόμενο άρθροΚλείνει τα σύνορα της με τη Σερβία η Ελλάδα λόγω κορονοϊού