Το Ford Puma θα κατασκευαστεί φέτος στο εργοστάσιο της Κράϊοβα στη Ρουμανία, όπου κατασκευάζονται το Ford EcoSport και το EcoBoost, ανακοίνωσε η Ford. «Το Puma θα κυκλοφορήσει στο τέλος του έτους και θα κατασκευαστεί με εξαιρετική ποιότητα στο εργοστάσιο συναρμολόγησης στην Κράϊοβα της Ρουμανίας, έπειτα από επενδύσεις ύψους σχεδόν 1,5 δισ. ευρώ από το 2008», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Το Ford Puma ενώνει την επεκτεινόμενη σειρά μοντέλων διασταυρώσεων SUV στην Ευρώπη, όπως το Fiesta Active, το Focus Active, το EcoSport, το Kuga, το Edge και το ολοκαίνουριο Explorer Plug-In Hybrid. «Τα SUV αντιπροσωπεύουν τώρα περισσότερα από ένα στα πέντε οχήματα της Ford που πωλούνται στην Ευρώπη και οι πωλήσεις αυξήθηκαν πάνω από το 19% το 2018» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

 

Τον Νοέμβριο του 2018, η Ford ξεκίνησε τις διαδικασίες πρόσληψης επιπλέον 1.700 ατόμων και η διοίκηση της εταιρείας συναντήθηκε με δημάρχους από περίπου 30 περιοχές της περιφέρειας Dolj και με εκπροσώπους του περιφερειακού συμβουλίου, στους οποίους παρουσίασαν την προσφορά νέων θέσεων εργασίας. Το 2018, η Ford έγινε ο μεγαλύτερος εργοδότης στην περιφέρεια Dolj, με πάνω από 4.400 εργαζόμενους.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι Αυστριακοί ψηφίζουν Ελλάδα για το 2019
Επόμενο άρθροΑνοδικά τα futures της Wall Street