Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς, Κανάτα Δημήτρη, πραγματοποίησε χθες η Βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου. Οι δύο πλευρές συζητήσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Κέντρο Υγείας με κυριότερο να είναι η υποστελέχωση σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους οδηγούς ασθενοφόρων όπου τα κενά μεταφράζονται σε ακάλυπτες βάρδιες και εικόνες μεταφοράς ασθενών που δεν τιμούν την πολιτεία.

Η κα Παπανάτσιου από τη πλευρά της παρουσίασε στον Συντονιστή του Κέντρου Υγείας τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας, ενώ ανέφερε πως «Είναι σημαντικό να προχωρήσουν μόνιμες προσλήψεις σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό ώστε να καλυφθούν τα οργανικά κενά που υπάρχουν. Μόνο με προσλήψεις επικουρικού προσωπικού δεν λύνονται τα προβλήματα. Κατά την τουριστική περίοδο οι ανάγκες διπλασιάζονται και το προσωπικό υπερβάλλει εαυτόν»

Η πρώην Υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Κανάτα και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για την φιλοξενία και δήλωσε πως θα είναι δίπλα τους με σκοπό να βελτιωθούν οι παροχές προς τους πολίτες

Προηγούμενο άρθροΜεσσήνη: Αυτός είναι ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύντροφό του
Επόμενο άρθροΔήμος Λαρισαίων: Μηνύσεις κατά παρόχων ενέργειας για είσπραξη 500.000 ευρώ