Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 17:23

Στην αγορά της Πορτογαλίας έχει επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα ο Τσάβι Ρόκα, στην αναζήτηση του δεύτερου (μετά τον Αϊτόρ) εξτρέμ που θα ενισχύσει τα «φτερά» της «πράσινης» επίθεσης στο ρόστερ της νέας σεζόν 2020/21.

Στη λίστα του Καταλανού τεχνικού του Παναθηναϊκού υπάρχουν περιπτώσεις και πιο «ψημένων» παικτών, όπως ο Λικά της Μπελενένσες, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να έχει δώσει προτεραιότητα σε πιο νεαρές ηλικίες.

Οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως ένας από τους εξτρέμ που «βλέπει» ο Ρόκα είναι ο 24χρονος Πορτογάλος Ρούμπεν Μασέδο, ο οποίος ανήκει στην Ντεσπορτίβο Άβες κι αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, αν και είναι δεξιοπόδαρος.

Ο Μασέδο ξεκίνησε την καριέρα του την Ακαδημία της Πόρτο αλλά, παρότι είχε καλή παρουσία στα τμήματα υποδομής και κατέκτησε με τον πορτογαλικό σύλλογο το Youth League το 2016, δεν μπόρεσε να βρει τον… δρόμο ως την πρώτη ομάδα.

Πήγε δανεικός στην Βαρζίμ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2017-2018, ακολούθησε νέος δανεισμός στην Τσάβες το 2019, ενώ το περασμένο καλοκαίρι η Πόρτο τον παραχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή στην Άβες.

Φέτος, μέτρησε 21 αγώνες στη LIGA NOS, με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ. Εχει συμβόλαιο έως το 2022 με την Άβες, όμως υπάρχει φόρμουλα βάσει της οποίας μπορεί να αποκτηθεί με σχεδόν μηδενικό κόστος.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 17:28

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Λαγκάρντ προς τους Ευρωπαίους για άμεση έγκριση του Ταμείου Ανάκαμψης
Επόμενο άρθροΤρίμηνη παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου για τακτοποίηση αυθαιρέτων