Ο οίκος μόδας Valentino ψηφίζει… ιταλικά. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία τη νέα της κολεξιόν για την Άνοιξη 2021, θα την παρουσιάσει στο Μιλάνο στις 27 Σεπτεμβρίου και όχι στο Παρίσι, όπως συνήθιζε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της πανδημίας Covid-19. «Στο τρέχον σενάριο, πρέπει να λάβουμε αποφάσεις εκ των προτέρων για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μας και να επιτρέψουμε στο εμπορικό σήμα μας να παραμείνει επίκαιρο και να διερευνήσει εναλλακτικές ευκαιρίες», δήλωσε ο Jacopo Venturini, διευθύνων σύμβουλος του Valentino. «Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα ήταν πιο ηθικό να παρουσιάσουμε το νέο σόου στην Ιταλία, στο Μιλάνο».

Μαζί με την ασφαλέστερη επιλογή για τους υπαλλήλους της εταιρείας, η επιλογή του Valentino να πραγματοποιήσει την επίδειξη στο Μιλάνο ενισχύει τις ιταλικές ρίζες του, με έδρα τη Ρώμη, οίκου.

Σύμφωνα με το WWD, η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα είναι ένα μείγμα 50 ψηφιακών εκδηλώσεων και περίπου 28 ζωντανών επιδείξεων. Ο Valentino πιθανότατα θα ακολουθήσει το τελευταίο σχήμα, μαζί με άλλους γνωστούς οίκους, συμπεριλαμβανομένων των Fendi και Prada.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧωρίς τον Τσιμίκα η προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας
Επόμενο άρθροΣπόρτιγκ 1936: Η αθλητική ιστορία των Κωνσταντινουπολιτών της Αθήνας μέχρι και το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο