Το νέο πρόγραμμα ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που προσφέρει στους σύγχρονους επιχειρηματίες λύσεις και υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ρευστότητά τους και δίνουν ώθηση στην ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της επιχείρησής τους ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του δ.σ. της Παγκρήτιας Τράπεζας Γιώργος Κουρλετάκης.

 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η τράπεζα, μέσω ευέλικτων χρηματοδοτικών εργαλείων και τραπεζικών υπηρεσιών, με ταχύτατες και απλουστευμένες διαδικασίες υποστηρίζει ζωτικούς κλάδους της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, η μεταποίηση, ο αγροτο-διατροφικός τομέας, η ενέργεια και η τεχνολογία.

 

Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις που:

 

– προάγουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό της ελληνικής οικονομίας
– συμβάλλουν στην αύξηση και διατήρηση των θέσεων απασχόλησης
– παρέχουν υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας
– ενισχύουν την ανάπτυξη καινοτόμων δραστηριοτήτων

 

Μέσω του προγράμματος παρέχονται :

 

– χρηματοδοτικά προϊόντα, στα μέτρα της επιχείρησης για την κάλυψη βραχυπρόθεσμων αναγκών ρευστότητας,
– συμβουλευτική σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης,
– σύγχρονες υπηρεσίες αποτελεσματικής διαχείρισης της ρευστότητας, των πληρωμών και των εισπράξεων,
– αναβαθμισμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής – μέσα από την PancretaOnline – για ασφαλείς, καθημερινές συναλλαγές.
– πιστώσεις για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας, για την απόκτηση επαγγελματικής στέγης ή εξοπλισμού, σε συνεργασία με εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (Ε.Τ.Επ.) το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (Ε.Τ.Ε.ΑΝ.) και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (Ε.Τα.Ε ).

 

Η Παγκρήτια Τράπεζα ως μια επιχείρηση της κοινωνικής οικονομίας παραμένει δίπλα στις βιώσιμες επιχειρήσεις υποστηρίζοντας ενεργά κάθε επιχειρηματική προσπάθεια.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤα 5.000 δολάρια άγγιξε για λίγο η τιμή του Bitcoin
Επόμενο άρθροΈξι διακρίσεις για τη ΔΕΗ στα Health & Safety Awards 2019