Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 13:39

Η ΠΑΕ ΟΦΗ στέκεται στο πλευρό της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, καθώς, όπως ανακοίνωσε, στον αγώνα με τη Λαμία για την 26η αγωνιστική της Super League, θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης» περισσότερα από 250 παιδιά προσφυγικών οικογενειών με τους συνοδούς τους, που διαμένουν στο νησί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Με το σύνθημα «ένα νησί, μια ομάδα, μια αγκαλιά», η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στέλνουν μήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο!

Την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο του αγώνα με την Λαμία για την 26η αγωνιστική της Super League, θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8 του «Θ. Βαρδινογιάννης» περισσότερα από 250 παιδιά προσφυγικών οικογενειών με τους συνοδούς τους, που διαμένουν στο νησί.

Παράλληλα, τον αγώνα θα παρακολουθήσουν οικογένειες αιτούντων άσυλο που φιλοξενούνται σε Ηράκλειο, Σητεία και Χανιά, παρουσία του αναπληρωτή εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα, κ. Jason Hepps, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των τοπικών εταίρων του προγράμματος.»


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 13:45

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣοκ στη Μαγιόρκα με Κούτρη
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Μητσοτάκη με Microsoft για αξιοποίηση ψηφιακής τεχνολογίας