Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 10:46

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς παραχώρησαν τον φόργουορντ, Τζέραμι Γκραντ στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς την Τετάρτη, για μια επιλογή του πρώτου γύρου στο Draft του 2025, ανέφεραν το ESPN και το The Oregonian.

Η επιλογή, ανήκε αρχικά στο Μιλγουόκι και είναι protected στο 1-4, σύμφωνα με το ESPN. Οι ομάδες αντάλλαξαν επίσης τις επιλογές του δεύτερου γύρου στο Draft του 2022 αλλά και σε μελλοντικά Drafts.

Ο Γκραντ μπαίνει στο τελευταίο έτος μιας τριετούς συμφωνίας, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που υπέγραψε σε sign-and-trade μεταξύ των Ντένβερ Νάγκετς και των Πίστονς τον Νοέμβριο του 2020.

Η αποχώρηση του Γκραντ δίνει στους Πίστονς 43 εκατομμύρια δολάρια «άνεσης» στο salary cap, όπως ανέφερε το ESPN.

Ο 28χρονος Γκραντ, έκανε δύο πολύ καλές σεζόν με τους Πίστονς. Είχε κατά μέσο όρο 20,9 πόντους σε 101 ματς ως βασικός στο Ντιτρόιτ, αν και ένας τραυματισμός στη γάμπα τον ανάγκασε να μείνει εκτός από το Μάρτιο στη σεζόν που μας πέρασε.

Συνολικά στην καριέρα του, ο Γκραντ έχει μέσο όρο 11,4 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε αγώνες με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντένβερ Νάγκετς και Ντιτρόιτ Πίστονς.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, 10:49

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠόθεν έσχες: Δείτε τα εισοδήματα που δηλώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί
Επόμενο άρθροΠόθεν έσχες: Δείτε τα εισοδήματα που δηλώνουν οι πολιτικοί αρχηγοί