Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 00:24

Προς το τέλος της εβδομάδας που ξεκινάει, οριοθετείται η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος: α) το μέλλον του εφετινού πρωταθλήματος μετά την πανδημία του κορωνοϊού και β) τα σενάρια επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης με τη διεξαγωγή των πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Η εξάπλωση του ιού COVID-19 σε όλη την υφήλιο, σαφώς και δεν επιτρέπει… προβλέψεις για την ακριβή ημερομηνία επανέναρξης των πρωταθλημάτων κι όλοι θα ακολουθήσουν τις «συντεταγμένες» που θα δοθούν «κεντρικά» πάνω στο συγκεκριμένο θέμα από την UEFA και τη FIFA. Στη Λίγκα πάντως, τοποθετούν χρονικά -σε πρώτη φάση- τις πιθανότητες «επανεκκίνησης» μέσα στο Μάιο ή στις πρώτες ημέρες του Ιούνη.

Επί του παρόντος ωστόσο, τα προληπτικά μέτρα προστασίας και περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, που εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο (με συνεχείς αναστολές κάθε αθλητικής δραστηριότητας) πηγαίνουν διαρκώς τις ημερομηνίες προς τα… πίσω. Η διάθεση που υπάρχει πάντως σε όλους τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όσο κι αν τραβήξει αυτό χρονικά και πάνω σ’ αυτή την κατεύθυνση θα επικεντρωθεί και η κουβέντα ανάμεσα στα μέλη της Λίγκας, στην τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη (2/4) ή Παρασκευή (3/4).


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020, 00:26

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο“Μαθαίνουμε σπίτι”- Το πρώτο “κουδούνι” στις 10.00 στην ΕΡΤ-2 (video)
Επόμενο άρθροΔωρεά του Γκασπάρ σε νοσοκομείο της Πορτογαλίας