Την πόρτα του ψυχιατρείου θα περάσει ο 48χρονος που σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα που ζούσαν στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του άνδρα, καθώς ο 48χρονος δεν είχε επαφή με το περιβάλλον κατά την κατάθεσή του για το συμβάν στους αστυνομικούς.

Οι φωνές πριν τη φωτιά

Γείτονες δήλωσαν στους αστυνομικούς που έφτασαν άμεσα στον τόπο της τραγωδίας, ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά άκουσαν φωνές από τη μητέρα και το γιο, ενώ ακολούθησαν οι κραυγές της 78χρονης για βοήθεια.

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα. Η ηλικιωμένη έφερε με δύο μαχαιριές στο στήθος, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν στο σπίτι ένα σουγιά και να τον στέλνουν για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση της οδού Σολωμού 53, αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για το αν ο θάνατος προήλθε από τις δύο μαχαιριές ή από τη φωτιά που προκάλεσε ο 48χρονος.

Έκοψε τις φλέβες του και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος άνδρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, αφού επιτέθηκε στη μητέρα του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος εργάζεται στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης φτιάχνοντας τάφους, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚως: 55χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε νεκροταφείο
Επόμενο άρθροΠύργος: Έρχονται προσαγωγές μετά το βίντεο με το bullying στον εξαφανισμένο Θύμιο