Βόλος και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στη ”λευκή” ισοπαλία στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Τρίπολη, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής (1ης του 2ου γύρου) στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 που άρχισε ξανά μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ετσι, οι δυο ομάδες πήραν από 1 βαθμό.

Ο Αστέρας είχε περισσότερες ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Ο Μπαρτόλο σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως και ο Ινγκλέσιας με ένα δυνατό σουτ, στην τελευταία καλή στιγμή της ομάδας του.

Ο Βόλος από την πλευρά του είχε τη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία του στο ματς με μία κεφαλιά του Νοκέρ στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο όμως και πάλι ο Αστέρας ήταν πιο απειλητικός και είχε δοκάρι με γυριστή κεφαλιά του Μπενίτο και επέμβαση του τερματοφύλακα Κλέ’ι’μαν.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Τασουλής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα (87’ Μπερτόλιο), Σίτο (65’ Γκαρτνάφσκι), Ριτζίς Κρέσπι (65’ Μπαράλες), Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ουές Αμπντούλ Ραχμάν, Σιέλης, Εσκοβάλ, Μεταξάς (67’ Πίρινεν), Μπαριέντος,. Μεθκίδα (79’ Ματίγια), Ντέλετιτς, Νόκαρ (72’ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς.

Προηγούμενο άρθροΦυσικό αέριο: Τα καλά και τα κακά νέα για τις τιμές και την επάρκεια στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροΚατάθεση Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ειδικό Δικαστήριο με κατηγορούμενους Παππά – Καλογρίτσα