Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 12:00

Το κλίμα που κυριαρχεί στην Αυστραλία με την υπόθεση Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις του σίριαλ μετέφερε στο «zougla.gr» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαθέας που ζει και εργάζεται στην Μελβούρνη.

Όπως τόνισε ο Έλληνας δημοσιογράφος η συμμετοχή του Σέρβου πρωταθλητή στο πρώτο γκραν σλαμ της σεζόν είναι στο 50-50, καθώς από την μία η κυβέρνηση της χώρας θέλει να υπερασπιστεί τον νόμο, διατρανώνοντας πως ισχύει για όλους, ενώ από την άλλη ο Τζόκοβιτς κληρώθηκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί, έχοντας όμως να αντιμετωπίσει μετά το πέρας του Australian Open μία μάχη εντός των δικαστικών αιθουσών.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μαθέας εξήγησε γιατί η αναβολή της απόφασης για την απέλαση ή όχι του Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν αναμενόμενη, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον οδεύει σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο και παραπέμπει στον υπουργό εσωτερικών την τελική απόφαση, ωστόσο επεσήμανε ότι το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα… λευκός καπνός αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Η συμμετοχή του Σέρβου στην κλήρωση του γκραν σλαμ αποτελεί μέσο πίεσης για την τελική απόφαση, ενώ υπογράμμισε ότι η πλειοψηφία των Αυστραλών πολιτών συντάσσεται στο πλευρό της κυβέρνησης και υποστηρίζει το μότο «οι νόμοι ισχύουν για όλους».

Η κατάληξη αυτής της πολύκροτης υπόθεσης είναι δύσκολο να προβλεφτεί και οι πιθανότητες του Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνιστεί εν τέλει στο πρώτο γκραν σλαμ της χρονιάς είναι μοιρασμένες.

Ακούστε όλα όσα είπε στο «zougla.gr» ο Δημήτρης Μαθέας και ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις του σίριαλ: 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 12:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση Σίμου Κεδίκογλου στον Χρήστο Μπουκώρο
Επόμενο άρθροΆστον Βίλα: Ανακοίνωσε και τον Ντίνιε