Στα θρανία επέστρεψαν σήμερα οι μαθητές του Γυμνασίου, αλλά και της Α’ και Β’ Λυκείου με τα γνωστά μέτρα προστασίας, της τήρησης αποστάσεων, του σχολαστικού καθαρισμού και της προαιρετικής χρήσης μάσκας.

Το 7ο Γυμνάσιο Αθηνών στο Παγκράτι επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη.

Με αφορμή το πέρασμα στη δεύτερη φάση της επιστροφής στα σχολεία καθώς σήμερα μπήκαν και πάλι στις σχολικές αίθουσες οι μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου και οι μαθητές των Γυμνασίων, ο πρωθυπουργός βρέθηκε λίγο μετά τις 10 στο σχολείο στο Παγκράτι και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Διευθυντή του σχολείου και το διδακτικό προσωπικό που βρέθηκε στο χώρο κατά την άφιξή του σημείωσε: «Περάσατε όλοι με άριστα τις εξετάσεις υπευθυνότητας, μαθητές και εκπαιδευτικοί», προσθέτοντας πως από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν το γεγονός πως η ακαδημαϊκή κοινότητα εναρμονίστηκε πλήρως με την τεχνολογία, έτσι η τηλεκπαίδευση αγκαλιάστηκε απ’ όλους για να προσφερθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στα παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Ένωση Τραπεζών: Τι πρέπει να ξέρετε για την απάτη SIM Swapping
Επόμενο άρθροΤο Λαϊκό Λαχείο κληρώνει 4.200.000 ευρώ – Επανέναρξη των κληρώσεων από την Τρίτη 19 Μαΐου