«Την επόμενη φορά θα είμαστε πολύ περισσότεροι», εκτίμησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και έβαλε ξανά δημοψηφισματικό χαρακτήρα στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές: «Θα είναι ένα ηχηρό δημοψήφισμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση».

 

Εκτίμησε ότι οι πολίτες θα απαντήσουν για τα ψέματα, τους φόρους, το διχασμό και την προσβλητική συμφωνία των Πρεσπών. Το μήνυμα πρέπει να είναι «προς τον ΣΥΡΙΖΑ ‘ως εδώ’ και προς τη Νέα Δημοκρατία ‘προχωρήστε μπροστά, μαζί μπορούμε».

 

Εβαλε ως στόχο «την καθαρή, ευρεία, μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές. Δεύτερον καμία περιφέρεια σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και όσο το δυνατόν περισσότεροι στη ΝΔ. Τρίτον, στους τρεις μεγάλους νίκη στελεχών που υποστηρίζονται από την Νέα Δημοκρατία.

 

Κατά τον αρχηγό της ΝΔ ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα αναγκάσει τον Αλέξη Τσίπρα να συρθεί στις εκλογές. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του με αυταρχισμό. «Είναι ένας αριστερός Ορμπαν του Νότου».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑγωγή στο Facebook από την κυβέρνηση Τραμπ
Επόμενο άρθροΝέος Σύμβουλος Διοίκησης στον Όμιλο Βιοιατρική