Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 16:16

Το ΝΒΑ στοχεύει την 12η Οκτωβρίου, ως την τελευταία δυνατή ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20, η οποία βρίσκεται σε αναστολή από τα μέσα Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με το ESPN.

Πρόκειται για μία αναφορά, η οποία βασίστηκε σε ανώνυμες πηγές, οι οποίες υπογραμμίζουν ότι ένα χρονοδιάγραμμα που συζητήθηκε με τις ομάδες, ανέδειξε την συγκεκριμένη ημερομηνία, ως την τελευταία των επτά –πιθανών-τελικών, πρόταση που θα τεθεί σε ψηφοφορία αύριο από το διοικητικό συμβούλιο του πρωταθλήματος.

Οι τελικοί του ΝΒΑ συνήθως ολοκληρώνονται γύρω στα μέσα Ιουνίου.

Τόσο το ΝΒΑ, όσο και η ένωση παικτών βρίσκονται σε συζητήσεις σχετικά με τη μορφή επιστροφής στο παιχνίδι.

Το NBA ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής που ανέστειλε τη σεζόν του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά το κρούσμα του Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ, στις 11 Μαρτίου.

Τον περασμένο μήνα, το NBA δήλωσε ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με την The Walt Disney Company για επανεκκίνηση της σεζόν στο Disney World στη Φλόριντα στα τέλη Ιουλίου.

Το σχέδιο, προβλέπει ότι οι αγώνες θα διεξάγονται στο ESPN Wide World of Sports Complex, το οποίο βρίσκεται μέσα στο θέρετρο του Ορλάντο και διαθέτει ξενοδοχεία και τρία γήπεδα, επιτρέποντας στους διοργανωτές να περιορίσουν την εξωτερική έκθεση.

Επίσης, ένα μοντέλο play-offs 22 ομάδων, είναι μέρος μιας πρότασης που αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο, από τον επίτροπο Άνταμ Σμιθ.

Να σημειωθεί, ότι το NBA αρχίζει συνήθως στα τέλη Οκτωβρίου. Η σεζόν 2019-20 άρχισε στις 22 Οκτωβρίου.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 16:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔωρεά ψηφιακού ανιχνευτή στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»
Επόμενο άρθροΣύλληψη 28χρονου για κατοχή 1.348 γρ κοκαΐνης στη Μύκονο