Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 19:32

Την Κύπρο θα αντιμετωπίσει, στη Λάρνακα, το Σάββατο (24/9, 21:45, ALPHA, Novasports Prime) η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής για το Β΄ όμιλο της League C, στο UEFA Nations League.

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι δίπλα στον Γκουστάβο Πογέτ κάθισε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που εκπροσώπησε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού υπογράμμισε πως επόμενος στόχος, μετά την άνοδο που επιτεύχθηκε, είναι να ολοκληρώσει η Εθνική την παρουσία της στη διοργάνωση με το απόλυτο, δηλαδή έξι νίκες.

«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές να βγούμε πρώτοι. Περιμένουμε μια καλή συνέχεια του αγωνιστικού προσώπου που είχαμε δείξει και απ’ όσο είδα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είμαι σίγουρος πως θα το δούμε αυτό», σχολίασε.

Όσο για το ότι οι παίκτες έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, απάντησε ότι «είναι σημαντικό στην ψυχολογία του παίκτη για την ομάδα του να διεκδικεί τίτλους. Στην Εθνική βέβαια έχουμε άλλο στόχο, δεν συζητιέται αυτό, στόχος μας είναι το δύο στα δύο».

Ερωτηθείς για το «μηδέν» στην άμυνα απάντησε ότι «η άμυνα φέρνει τους τίτλους και τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια αντίστοιχη επίθεση. Το να μη δέχεσαι γκολ σε καθιστά και φαβορί του αγώνα, αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε στα δύο παιχνίδι που απομένουν».

Τέλος, ο Κουρμπέλης δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «η Κύπρος ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς (σε σκορ, 3-0), αλλά ήταν η ομάδα που μας απείλησε περισσότερο στα τέσσερα ματς και πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022, 19:34

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα: «Δεν το χωρά ο νους μας» – Τι λένε οι συγγενείς του 25χρονου καθ΄ομολογία δολοφόνου
Επόμενο άρθροΣύλληψη 39χρονου στη Θεσσαλονίκη – Πληροφορίες ότι είναι συνεργός του Παλαιοκώστα