Ο Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την υπογραφή της απόφασης ανάληψης υποχρέωσης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την εκταμίευση των 5.000 ευρώ στους πληγέντες από τον σεισμό του Οκτωβρίου δηλώνει:

«Με την υπογραφή της απόφασης ολοκληρώνεται η διαδικασία για την έκτακτη εφάπαξ ενίσχυση στα φυσικά και νομικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον σεισμό της 26ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε δέσμευση πίστωσης συνολικού ύψους 1.500.000 ευρώ για την πληρωμή 5.000 ευρώ σε όλους τους δικαιούχους.
Η κυβέρνηση, από την πρώτη μέρα του σεισμού στη Ζάκυνθο, λειτούργησε συντονισμένα, με σχέδιο και αποφασιστικότητα για να στηρίξει τους πληγέντες. Με μια σειρά από μέτρα συνέδραμε τους πολίτες του νησιού ώστε να επανέλθει τάχιστα η κανονικότητα στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.
Με αφορμή τον σεισμό και τα μέτρα στήριξης που υλοποιήθηκαν αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, ότι η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να διαθέτει ευαισθησία, γνώση και αποτελεσματικότητα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ανακύπτουν. Οι πολίτες της Ζακύνθου, με την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα απορρίψουν οριστικά το παρελθόν και τους εκφραστές του, ανοίγοντας μια νέα σελίδα ελπίδας και προοπτικής για το νησί μας».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΒόιο: Μέρες γιορτών Βοίου «Πέλεκον»
Επόμενο άρθροΟ Αντ. Ρουπακιώτης ορκίστηκε υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών