Εικόνες και βίντεο του in

Απομακρύνεται αυτή την ώρα, μετά από τρεις και πλέον μέρες το αιωρούμενο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Το in βρίσκεται στο σημείο και σας μεταφέρει εικόνες και βίντεο από τη διαδικασία.

Μάλιστα, όση ώρα διαρκεί η απομάκρυνση του κρεμάμενου μπαλκονιού έχει κλείσει ο παράδρομος της Λεωφόρου Συγγρού στο συγκεκριμένο σημείο.

Εικόνες & βίντεο

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Κώστας Σπηλιόπουλος επισήμανε για το συμβάν και αστειευόμενος είπε: «Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία ατραξιόν έχουμε και εμείς».

Στη συνέχεια εξήγησε όσα έγιναν. «Ξημερώματα του Σαββάτου άκουσε θόρυβο ο νυχτερινός της βάρδιας βγήκε έξω και είδε το μπαλκόνι κρεμασμένο. Οι ενέργειες της εταιρείας ήταν άμεσες. Ειδοποίησε την Πυροσβεστική που ήρθε σε πέντε λεπτά. Δεν υπήρχε ένοικος μέσα. Η Πυροσβεστική έκοψε το ρεύμα, απέκλεισε το χώρο, έβαλε τις κορδέλες, ειδοποίησε την Αστυνομία και την Πολεοδομία» είπε.

«Τα μπαλκόνια είναι στενά, έχουν πάνω τον εξοπλισμό των air condition, η Συγγρού είναι ανυπόφορη, κανείς δεν βγαίνει να κάτσει. Πιθανόν να υπήρξε τραυματισμός» ανέφερε. Όπως είπε ο κ. Σπηλιόπουλος το ξενοδοχείο είναι κατασκευής του 1972.

«Ήταν κακοτεχνία» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Τσιτσιπάς προσκάλεσε την Μάργκοτ Ρόμπι στο γήπεδο
Επόμενο άρθροΓιάννης Οικονόμου: «Ο Ράμμος μετέτρεψε την ανεξαρτησία της ΑΔΑΕ, σε περίεργη προνομιακή σχέση με ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα»