Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Στρατιωτική Συμφωνία για τις Βάσεις, διοργανώνεται σήμερα, Πέμπτη 12 Μαΐου, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 7:00 το απόγευμα. Η Επιτροπή Αγώνα Ν. Μαγνησίας ενάντια στη συμφωνία κάνει λόγο για μια κατάπτυστη επιθετική συμφωνία, η οποία μετατρέπει όλη τη χώρα μας σε ένα ορμητήριο πολεμικής εμπλοκής στα σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, αλλά ταυτόχρονα και σε πιθανό στόχο αντιποίνων, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού που κλιμακώνεται ανάμεσα στο ευρωατλαντικό στρατόπεδο και τη Ρωσία.

Τα αιτήματα της κινητοποίησης είναι: Να κλείσουν οι ξένες στρατιωτικές βάσεις στη χώρα, να επιστρέψουν οι ελληνικές στρατιωτικές αποστολές από το εξωτερικό, να αποδεσμευτεί η Ελλάδα από πολεμικά σχέδια και σενάρια, αλλά και από τις δολοφονικές συμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με τον ίδιο τον λαό στην εξουσία.

Τη σχετική ανακοίνωση υπογράφουν:
Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων Βόλου & Νέας Ιωνίας, Σύλλογος Καθαριστών Καθαριστριών, Σύλλογος Φοιτητών Μηχ. Μηχανικών, Σύλλογος Φοιτητών Γεωπονίας – Φυτικής Παραγωγής, Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Επιτροπή Ειρήνης Βόλου.

Προηγούμενο άρθροTimes: Η Αλόννησος στην «κορυφή» των ελληνικών νησιών
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Έκλεβε πορτοφόλια επιβατών σε αστικά λεωφορεία και ΚΤΕΛ