Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 16:13

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος… αποκάλυψε πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα είναι συγκεντρωμένη στο μαρκάρισμα του Κώστα Σλούκα, στην αυριανή «μάχη» με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Βέβαια, δεν χρειάζεται να είναι κανείς προπονητής για να… μαντέψει πως το σκάουτινγκ μίας ομάδας θα συμπεριληφθεί ένας εκ των ικανότατων γκαρντ της Euroleague.

«Ο Σλούκας είναι σε πολύ καλή φόρμα. Δίνει έξτρα πράγματα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μαρκάρισμα του Σλούκα. Σεβόμαστε, όμως όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι γρήγοροι και αθλητικοί και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις δοκιμασίες που θα μας βάλουν», δήλωσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της ισραηλινής ομάδας.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετικός εν συγκρίσει με την περσινή σεζόν. Παρ’ όλο που έχασαν το πρώτο ματς, έχουν φτιάξει καλό μομέντουμ. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε. Ηττηθήκαμε στα τελευταία ματς στο τελευταίο λεπτό. Χρειάζεται να πάμε με διαφορετική προσέγγιση και να παλέψουμε περισσότερο για να μην πάει πάλι το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Τα λάθη που κάναμε χθες με την Μπάγερν Μονάχου τα έχουμε συζητήσει στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της σεζόν και με μερικούς από τους παίκτες μου εδώ και χρόνια. Δεν είναι καταστροφή που χάσαμε δύο ματς. Πρέπει να βρούμε τρόπο, όμως να κερδίζουμε τα ματς. Πέρυσι χάσαμε για 4 πόντους στα 34 δευτερόλεπτα στο ΣΕΦ, ενώ είχε και την μπάλα ο Ολυμπιακός. Εκείνο το παιχνίδι το πήραμε. Όταν παίζεις σε “διαβολοβδομάδα”, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Θα είμαστε όλο πιο έτοιμοι όσο συνεχίζεται η σεζόν».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 16:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροK. Μητσοτάκης: Δυστυχώς η Τουρκία παραμένει συνεπής στην προκλητική και επιθετική της συμπεριφορά
Επόμενο άρθρο«Πάνε ταμείο» οι πρώτοι 42.783 δικαιούχοι