Το ”ΞΕΚΙΝΗΜΑ” Βόλου στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση κατά της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για τις βάσεις του ΝΑΤΟ, την οποία πραγματοποιούν Αριστερές Οργανώσεις, αύριο Πέμπτη 12/5, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Βόλου.

Οπως τονίζεται σε ανακοίνωση,”η χώρα μας μετατρέπεται σε μια μεγάλη και μόνιμη ΝΑΤΟϊκή βάση, μια κυβερνητική επιλογή που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα και την ασφάλεια του ελληνικού λαού”.

Σύμφωνα με το ”ΞΕΚΙΝΗΜΑ”, ”η ειρήνη, η ασφάλεια και η ευημερία των Ελλήνων εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο μέσα από τη συνεργασία και τον κοινό διεθνιστικό αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό της Τουρκίας, των γειτονικών Βαλκανικών χωρών και της ευρύτερης περιοχής. Πραγματικός εχθρός του λαού είναι η ελληνική κυβέρνηση και η ελληνική οικονομική ελίτ που καταργούν δικαιώματα και χτυπάνε το βιοτικό μας επίπεδο”.

 

Να σημειωθεί ότι, την ίδια μέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί μια αντίστοιχη συγκέντρωση με παρόμοια αιτήματα, από φορείς που ελέγχει το ΚΚΕ στην πλατεία Ελευθερίας. Σίγουρα, η πραγματοποίηση δυο ξεχωριστών συγκεντρώσεων για το ίδιο θέμα είναι λάθος και δεν βοηθά στη μαζική συμμετοχή.

Προηγούμενο άρθροΗ Αλόννησος στην κορυφή των 25 προτεινόμενων ελληνικών νησιών των Times
Επόμενο άρθροΜαρούσι: Την Κυριακή 15 Μαΐου η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων