Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις η οποία με ειλικρίνεια αναφέρθηκε στη «μάχη» με την κατάθλιψη και τις τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει κατά καιρούς. Η 22χρονη κοπέλα μιλώντας σε σειρά εκπομπών στο Facebook, αναφέρεται στις μάχες που έδωσε με την εικόνα της ενώ αποκαλύπτει ότι αυτοτραυματίστηκε πολλές φορές όταν βρισκόταν στις χειρότερες στιγμές καθώς έπασχε από κατάθλιψη.

Η κόρη του αείμνηστου «βασιλιά της ποπ» παραδέχεται πως κόβοντας τον εαυτό της της αποσπούσε την προσοχή της από τον συναισθηματικό πόνο. Όπως είπε στο δεύτερο επεισόδιο του «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn Paris» πήρε βάρος όταν μετακόμισε με τη γιαγιά της Κάθριν μετά τον θάνατο του πατέρα της το 2009.

Η δίαιτά της άλλαξε και της επιτρεπόταν να τρώει πιο πολλές γλυκαντικές ουσίες όπως σόδα και κέικ. «Πήρα πολύ βάρος και το φαγητό έγινε εθισμός. Και μετά ένας ξάδερφος με αποκάλεσε χοντρή και σκέφτηκα “δεν μπορώ να το κάνω αυτό άλλο”. Και έτσι άρχισα να αυτοτραυματίζομαι. Έκοβα και έκαιγα τον εαυτό μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πέθαινα από αυτό επειδή πάντα έλεγχα εγώ το ξυράφι και ήξερα πόσο βαθιά έκοβα».

Και πρόσθεσε: «Ναι, προσπάθησα να αυτοκτονήσω πολλές φορές».

Το 2013 και σε ηλικία 15 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τους καρπούς της και παίρνοντας υπερβολική δόση παυσίπονων. Μετά πήγε σε ένα θεραπευτικό οικοτροφείο στη Γιούτα. «Δεν άντεχα άλλο» είπε τονίζοντας ότι δεν είχε επιλογή από το να πάει στο σχολείο.

«Τα προβλήματα που είχα όταν πήγα εκεί έφτιαξαν άλλα… έφυγα με πολλά περισσότερα προβλήματα απ’ όσα είχα όταν πήγα». Τον Μάρτιο του 2019 αναφέρθηκε ότι η Πάρις Τζάκσον αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ξανά αλλά εκείνη το διέψευσε κατηγορηματικά.

Σε αυτό το επεισόδιο η Πάρις είπε ότι δεν της αρέσει να παίρνει φάρμακα για την κατάθλιψη που έρχεται κατά καιρούς αλλά συνήθιζε να παίρνει αντικαταθλιπτικά και σταθεροποιητικά διάθεσης.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧρηματιστήριο Αθηνών: Άνοιγμα με οριακή άνοδο
Επόμενο άρθροΧρ. Μπουκώρος: Το προσφυγικό είναι ένα ζήτημα που η ελληνική πολιτεία οφείλει να έχει τον έλεγχο