Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 21:44

Η ζωή του Σον Μπράντλεϊ πήρε μια δραματική τροπή στις 20 Ιανουαρίου 2021, λίγο λιγότερο από ένα χρόνο πριν, όταν ο Γερμανός σέντερ χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο κοντά στην οικία του στο Σεντ Τζορτζ της Γιούτα, καταλήγοντας καθηλωμένος σε αμαξίδιο.

Σε ένα συγκινητικό ρεπορτάζ του Sports Illustrated, αποκαλύπτεται πώς είναι πλέον η ζωή του πρώην «γίγαντα» του ΝΒΑ, αλλά και οι δυσκολίες που τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του αντιμετωπίζουν καθημερινά μετά το ατύχημα, με τον Μπράντλεϊ να έχει σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία…

«Ποτέ δεν φανταζόμουν να έχω τέτοιου είδους συναισθήματα, αλλά σίγουρα το είχα»

«Ίσως να είναι καλύτερα να τελειώνουμε με όλα», θυμάται ο πρώην παίκτης των 76ερς, των Μάβερικς και των Νετς, προσθέτοντας: «Ναι, τέτοιου είδους σκέψεις προέκυψαν και ήταν πραγματικές. Ποτέ δεν φανταζόμουν να έχω τέτοιου είδους συναισθήματα».

Ο Μπράντλεϊ, ο οποίος ήταν διεθνής με την Εθνική Γερμανίας και κέρδισε περισσότερα από 70 εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα του στο ΝΒΑ, λέει ότι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές τις μέρες που ήταν στο νοσοκομείο ήταν όταν δέχτηκε επίσκεψη από πρώην συμπαίκτες του στους Μάβερικς, όπως ο Μάικλ Φίνλεϊ.

«Ήταν πολύ δύσκολο να τους αφήσω να με δουν έτσι», θυμάται ο Μορμόνος σέντερ, ο οποίος συνέχισε: «Είναι πρόκληση να θυμάσαι πώς ήσουν μία μέρα και να ξέρεις πως ποτέ ξανά δεν θα ξαναγίνεις»

Σήμερα, ο Μπράντλεϊ δυσκολεύεται στην κυκλοφορία του με το αναπηρικό καροτσάκι, το οποίο ζυγίζει περισσότερα από 220 κιλά, όπως και στην προσαρμογή του στις νέες του ανάγκες, με την σύζυγο του, Κάρι, να προσθέτει και την οικονομική επιβάρυνση: «κόστισε πιο πολύ κι από αυτοκίνητο».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 21:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Πλούσια ρωσική ομάδα θέλει τον Αθανασιάδη, η ΑΕΚ τον κοστολογεί δύο εκατ. ευρώ»
Επόμενο άρθροΓαϊτάνης – Υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ για τον κατώτατο μισθό