Πραγματοποιήθηκε στον Βόλο, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, το 30ό Συνέδριο του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «έλαβαν μέρος σύνεδροι από το Αγρίνιο, τη Μάκρη, το Κιάτο, τη Ρόδο, το Βόλο, τη Βέροια, την Ακράτα, την Αθήνα, την Πάτρα, τη Χαλκιδική, τη Λέσβο, τη Σκιάθο, το Φάληρο, την Καστοριά, τη Χαλκίδα, τη Δράμα, την Κορινθία, το Λουτράκι, το Μουζάκι, και τη Βεγορίτιδα.
Οι σύνεδροι ενέκριναν ομόφωνα τον Απολογισμό Δράσης της Επταμελούς Γραμματείας του ΠΑΝΔΟΙΚΟ και τον Οικονομικό Απολογισμό.
Εκδόθηκαν ψηφίσματα ενάντια στην πολιτική του Υπουργείου Περιβάλλοντος που ευνοεί την καύση σκουπιδιών, τις διώξεις πολιτών του Βόλου που αγωνίζονται ενάντια στην καύση σκουπιδιών, τα περιβαλλοντικά προβλήματα που συνδέονται με την επένδυση στο Ελληνικό και τα προβλήματα της λίμνης Βεγορίτιδας.
Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν εκλέχτηκαν στην Επταμελή Γραμματεία του ΠΑΝΔΟΙΚΟ οι εξής: Ν. Ασλάνογλου (Βέροια), Κ. Βολιώτης (Βόλος), Θαν Θεοδωρόπουλος (Πάτρα), Γ. Καλλιαμπέτσος (Αθήνα), Δ. Μίχαλος (Ρόδος), Γ. Παλαμάρης (Κορινθία) και Μαίρη Χουλιέρη (Χαλκίδα)».

Προηγούμενο άρθροΕΚΠΑ: Επικίνδυνη “επιστημονική πλάνη” η “ανοσία της αγέλης”
Επόμενο άρθροΠρόβλεψη για 200.000 κρούσματα έως το τέλος του έτους αν δεν ληφθούν περιοριστικά μέτρα