Συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας, τρεις ανήλικοι ελληνικής υπηκοότητας, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία. Ειδικότερα, οι ανήλικοι κατελήφθησαν, ο ένας να έχει ξαπλώσει στη μέση του δρόμου και οι άλλοι δύο να έχουν μπει στο δρόμο κρατώντας κινητά τηλέφωνα για να καταγράψουν το γεγονός, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους οδηγούς και τους εαυτούς τους. Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι πατέρες τους για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

 

Πρόκειται για ένα επικίνδυνο παιχνίδι που αναστατώνει το Βόλο και έχει κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους της πόλης. Μία πρόκληση που έχουν βρει τα παιδιά για να δοκιμάζουν τις αντοχές τους και τα αντανακλαστικά των οδηγών.

 

Μόλις πέσει το σκοτάδι πετάγονται στις ρόδες ανυποψίαστων οδηγών και ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Οδηγοί και χρήστες του διαδικτύου, κοινοποιούν το γεγονός και ενημερώνουν για πιθανά σημεία που ίσως, κάποια παιδιά έχουν μετατρέψει σε στέκι, γι’ αυτού του είδους το εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι.

Προηγούμενο άρθροΠαπαθανάσης: Μειώσεις ως 80% στα τιμολόγια ρεύματος με την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής
Επόμενο άρθροΠέθανε 42χρονος ναυτικός στη Σκιάθο