Στη σύλληψη ιδιοκτητών φροντιστηρίων και καθηγητών σε Γιάννενα και Γρεβενά, καθώς δεν τήρησαν την οδηγία να παραμείνουν κλειστά, προχώρησε η αστυνομία. Δόθηκε 48ωρη προθεσμία από τον ανακριτή.

Στα Ιωάννινα πρόκειται για ιδιοκτήτη φροντιστηρίου που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «διαπιστώθηκε να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας».

Στον εισαγγελέα Γρεβενών οδηγήθηκαν δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και ένας καθηγητής καθώς παραβίασαν την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας εκπαιδευτικών δομών της χώρας. Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ένας 56χρονος και ένας 57χρονος, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, καθώς και ένας 43χρονος καθηγητής, εργαζόμενος στην επιχείρηση ενός εκ των δύο, παραβίαζαν τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους τρεις την ώρα του μαθήματος, τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών και σήμερα το πρωί, μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν.

Πηγή:ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Αργύρης, Μάκης Νασιάδης

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκυρώνεται το Microsoft Build, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online εξαιτίας του κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης – Στουρνάρας συναντήθηκαν για το πακέτο μέτρων της ΕΚΤ