Μεγάλη απώλεια για την Εκκλησία της Ελλάδος, τη Μητρόπολη, αλλά και την τοπική κοινωνία, χαρακτηρίζει τον θάνατο του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια.
Βαρύ πλήγμα για τον Λαγκαδά, αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζει την απώλεια του Μητροπολίτη Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης, Ιωάννη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Τη βαθιά του θλίψη για τη κοίμηση του Μητροπολίτη Ιωάννη, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωσταντίνος Ζέρβας.
«Η απώλεια του σεβαστού πατέρα, με το πολύπλευρο πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο, αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τον τόπο μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του δήμου Λαγκαδά. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, στην οποία επισημαίνει ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης, ο οποίος καταγόταν από τη Γέφυρα, την ιστορική έδρα του δήμου, άφησε σημαντικό ποιμαντικό, πνευματικό και κοινωνικό έργο.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο θρυλικός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ Ρέι Κλέμενς
Επόμενο άρθροΜπάσκετ: Κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΚ