Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται στην Αθήνα μέσα στα προσεχή 24ωρα -ανάλογα με τις ανταποκρίσεις πτήσεων από τη Νίκαια της Γαλλίας και τη γραφειοκρατία που επικρατεί με τα μέτρα για τον κορωνοϊό- προκειμένου να αναλάβει και τυπικά τα «ηνία» του Παναθηναϊκού.

Η συμφωνία του με τους «πράσινους» πάντως έχει «κλειδώσει» σε όλα τα επίπεδα, όσον αφορά τους οικονομικούς της όρους, μετά την τελική ανταλλαγή συμβολαίων μέσω email με τον ατζέντη του Ρουμάνου τεχνικού κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (14/10).

Κι όλα πλέον δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί, ούτως ώστε ο 67χρονος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αμέσως μετά τον κυριακάτικο (18/10) αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου θα κοουτσάρει το «τριφύλλι» ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Το οικονομικό έχει πλέον συμφωνηθεί κι αποτυπωθεί εγγράφως με κάθε λεπτομέρεια. Ο Μπόλονι θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο, με την οψιόν ανανέωσης να βρίσκεται στα «χέρια» του Παναθηναϊκού με δικαίωμα «ενεργοποίησης» μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι «καθαρές» αποδοχές του Ρουμάνου τεχνικού (αν και η αρχική πρόταση ξεκίνησε από τις 300.000 + 400.000 ευρώ) θα φτάσουν εντέλει τις 900.000 ευρώ στη διετία, ενώ προβλέπονται μία σειρά από υψηλά μπόνους στόχων, ανάλογα με τις θέσεις που θα τερματίζει ο Παναθηναϊκός κι εφόσον αυτές τον τοποθετούν εντός ευρωπαϊκών «εισιτηρίων». Αναλυτικά:

-«Καθαρές» αποδοχές σεζόν 2020/21: 400.000 ευρώ.

-«Καθαρές» αποδοχές σεζόν 2021/22: 500.000 ευρώ (εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασης συνεργασίας).

-Μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος: 250.000 ευρώ.

-Μπόνους 2ης θέσης στο πρωτάθλημα: 150.000 ευρώ.

-Μπόνους 3ης θέσης στο πρωτάθλημα: 100.000 ευρώ.

-Μπόνους 4ης θέσης στο πρωτάθλημα: 50.000 ευρώ.

-Μπόνους κατάκτησης Κυπέλλου Ελλάδας: 125.000 ευρώ.

Επίσης, έχει προβλεφθεί ένα υψηλό μπόνους σε περίπτωση εισόδου του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, ενώ στην όλη συμφωνία θα συμπεριληφθούν και πριμ νικών στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στο όλο “deal” έχει προβλεφθεί και ρήτρα… αποζημίωσης, εάν στην πορεία δεν προχωρήσουν τα πράγματα όπως επιθυμούν οι δύο πλευρές και αποφασιστεί κάποια στιγμή να χωρίσουν τους δρόμους τους. Σ’ αυτή την περίπτωση, ο Μπόλονι θα λάβει ως «αποζημίωση» το φιξ ποσό των 100.000 ευρώ, συν βεβαίως τα δεδουλευμένα του μέχρι εκεί τη στιγμή.

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘετικός στον κορονοιό ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου
Επόμενο άρθροΚεντρική Μακεδονία: Είχαν στήσει “θερμοκήπια” καλλιέργειας κάνναβης σε Νάουσα και Θεσσαλονίκη (video)