Σε συμφωνία για την ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας κατέληξαν οι εμπλεκόμενες πλευρές, των κτηνοτρόφων, των βιομηχάνων και των τυροκόμων, που έλαβαν μέρος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Από την πλευρά του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης αφού αρχικά χαιρέτησε την ίδρυση της διεπαγγελματικής, ευχήθηκε «καλές δουλειές στο δύσκολο έργο της».

Συνεχάρη «όλες τις πλευρές για την επιμονή, την υπομονή και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις, αλλά πάνω από όλα την πίστη τους στη Διεπαγγελματική Οργάνωση της Φέτας».

Ο αρμόδιος υπουργός υπογράμμισε πως μοναδικός σκοπός της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας είναι η «προάσπιση» και η «στήριξη του προϊόντος» και ταυτόχρονα να είναι «ο συνομιλητής της πολιτείας, ο σύμβουλός της. Δεν είναι ένα συνδικαλιστικό όργανο».

«Ευελπιστώ ότι από εδώ και πέρα θα υπηρετήσουμε όλοι το εθνικό μας κεφάλαιο, τη φέτα, χωρίς εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων, με αταλάντευτη βούληση απέναντι σε όποια πλευρά παρεκκλίνει του στόχου» πρόσθεσε ο κ. Αραχωβίτης και επεσήμανε πως με την «αναγκαία αποφασιστικότητα απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια που θα θέτει σε κίνδυνο την εξυπηρέτηση του μεγάλου σκοπού».

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα
Επόμενο άρθρο«Φιλικό διακανονισμό» στη διένεξη Boeing-Airbus εισηγείται η Γαλλία