Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, 00:48

Η Premier League ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/11) πως έφτασε σε συμφωνία με το NBC Sports, για την πώληση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ για την επόμενη εξαετία, έναντι 2 δις ευρώ! Ένα deal… μαμούθ που «κυνηγούσε» εδώ και μήνες το αμερικανικό δίκτυο, που προσδοκά στην ενίσχυση των ακροαματικοτήτων του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συμφωνία αφορά την κάλυψη συνολικά 380 αγώνων σε κάθε αγωνιστική περίοδο (έως το 2028, με εκκίνηση την επόμενη 2022/23) και περιλαμβάνει και τη μετάδοση των παιχνιδιών στην ισπανική γλώσσα. Το NBC Sports που ανήκει στην Comcast Corp έβαλε την Premier League στα σπίτια των τηλεθεατών στις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά το 2013.

«Τα πρωινά ματς της Premier League στο NBC Sports είναι πλέον ένας πραγματικός θεσμός μεταξύ των υποστηρικτών του αθλήματος στην Αμερική, με τους οπαδούς να ξυπνούν νωρίς για να δουν τα ματς και να πανηγυρίσουν για την αγαπημένη τους ομάδα» τόνισε απ’ την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας Ρίτσαρντ Μάστερς λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

«Είναι μια συναρπαστική στιγμή για το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με το NBC Sports για να φέρουμε τη διοργάνωσή μας σε ακόμα περισσότερους οπαδούς τα επόμενα έξι χρόνια», κατέληξε ο Μάστερς.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, 00:48

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Dow Jones χάλασε το θετικό κλίμα της Wall Street
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη – 45χρονος κρεμάστηκε σε αποθήκη όπου εργαζόταν