Τις προτάσεις του για την τουριστική πολιτική, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Kώστας Μπακογιάννης στη συνάντηση που είχε με το ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

 

«Ο τουρισμός στο δικό μας σχέδιο για την Αθήνα, αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της “μηχανής” που θα θέσουμε σε λειτουργία για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», τόνισε .Ο κ.Μπακογιάννης παρουσίασε τις προτεραιότητές του για την ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του αριθμού των τουριστών δεδομένου ότι κάθε ένα εκατομμύριο ευρώ τουριστικά έσοδα σημαίνει περίπου πενήντα νέες θέσεις εργασίας.

 

Επιπλέον ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε ότι στο επίκεντρο του σχεδίου του είναι και η αύξηση του αριθμού των “city breakers”, δηλαδή των ξένων επισκεπτών που έρχονται για ολιγοήμερες διακοπές αποκλειστικά στην Αθήνα. Παράλληλα τόνισε ότι βούλησή του είναι οι επιτυχημένες πρωτοβουλίες του ΣΕΤΕ για την τόνωση του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας που αφορούν στη στενή επιχειρησιακή συνεργασία δήμου και ιδιωτικού τομέα ωα ενισχυθούν και να διευρυνθούν στην βάση της στρατηγικής για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο«Στοπ» στις κατασχέσεις εφάπαξ λόγω κόκκινων δανείων
Επόμενο άρθροΑναθεώρηση για το αύριο και το καλό της χώρας και του ελληνικού λαού