Διαδοχικές συναντήσεις, είχε, χθες, Κυριακή 5 Ιουλίου, η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή με το δήμαρχο Ν. Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό, στη Συκή. Ο τελευταίος συνοδεύονταν  από την πρόεδρο του τοπικού  συμβουλίου κ. Ρούλα Αναγνώστου και τον τοπικό σύμβουλο κ. Δήμο Ζαχαρό. Ο δήμαρχος εξέφρασε στη βουλευτή, με τρόπο αναλυτικό και εμπεριστατωμένο, τα προβλήματα του δήμου, που ιεραρχούνται, αυτή τη στιγμή, ως πιο σημαντικά και έχουν ανάγκη άμεσης επίλυσης και συνεργασίας μεταξύ δήμου και κεντρικής διοίκησης. Επιπλέον, ο κ. Μιτζικός, οι συνεργάτες του και η βουλευτής επισκέφθηκαν, επιτοπίως, οικήματα του δήμου για τα οποία υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης και επισκευής τους, ώστε η εξυπηρέτηση των δημοτών να είναι ευχερέστερη και πληρέστερη.

Στη συνέχεια, η κ. Μακρή είχε, επίσης, συνάντηση με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του δήμου, κ. Νικόλαο Μαμμά, στο Προμύρι, όπου της γνωστοποιήθηκαν τα τοπικά προβλήματα και επίσης, επιτοπίως, ο κ. Μαμμάς τις υπέδειξε τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής για τον εν λόγω οικισμό. Ομοίως και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Απόστολος Διανέλλος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μηλεών κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου, έθιξε στη βουλευτή αιτήματα που θα επιλύσουν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η περιοχή, μη παραλείποντας, λόγω και της ιδιότητας του, ως προέδρου του αγροτικού συνεταιρισμού Μηλεών, να της υπενθυμίσει τα πάγια και χρονίζοντα αιτήματα των παραγωγών της περιοχής, για τα περισσότερα από τα οποία, η βουλευτής, έχει, ήδη, προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Η κ. Μακρή, που έχει, προσφατως, πάρει αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, που ενίσχυσαν, σημαντικά, τον δήμο Ν. Πηλίου, όπως η έγκριση χρηματοδότησης του δήμου, ύψους 250.000 €, από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την αντιμετώπιση προβλημάτων ύδρευσης και την αποκατάσταση των αγωγών, του δικτύου και των διυλιστηρίων του φράγματος «Παναγιώτικο» μέσω του Προγράμματος «Λειψυδρία» , η ίδρυση επαγγελματικού λυκείου (ΕΠΑΛ) στην Αργαλαστή και η ίδρυση   του ΚΕΠ Καλών Νερών, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές της ώστε η καλή, μεταξύ τους, συνεργασία και ενημέρωση να αποδώσει, εκ νέου, καρπούς προς όφελος  των  κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Προηγούμενο άρθροΚύκλωμα χρυσοθήρων: Σε 17 συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια ασπίδα για την Αγία Σοφία (video)