Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 22:49

Από την πρώτη στιγμή μέσω ανακοίνωσής του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είχε εκφράσει την αντίθεσή του για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να βάλει οριστικό «λουκέτο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Σύνδεσμος δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση, καθώς έστειλε και επιστολή στη διοργανώτρια αρχή εκφράζοντας τις θέσεις του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αρχικά, επανέλαβε για μία ακόμη φορά τη θέση του πως επιθυμεί τη συνέχιση του πρωταθλήματος, από την στιγμή κιόλας που αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οπότε δεν υπάρχει η πίεση των Εθνικών ομάδων.

Από την άλλη, στην περίπτωση που δεν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ο ΠΣΑΚ τονίζει στην επιστολή του πως οι παίκτες θα αξιώσουν να λάβουν το 80% των συμβολαίων τους, καθώς δεν δέχονται τη λύση που προτείνει ο ΕΣΑΚΕ, δηλαδή οι ομάδες να καταβάλουν τους μισθούς μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Τέλος, ο Σύνδεσμος των παικτών ζήτησε να γίνει νέα τηλεδιάσκεψη, στην οποία θα πάρουν μέρος και δικοί του εκπρόσωποι, όπου θα εκφράσουν και τις θέσεις τους.

Πηγή: sport-fm.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 22:49

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροCovid-19: Εν δυνάμει εστίες υπερμετάδοσης, οι οίκοι ευγηρίας και οι χώροι φιλοξενίας χρονίως πασχόντων-Οδηγίες ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΤον Μάιο η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Ιαπωνίας