Συνολικά από την 1η Νοεμβρίου μέχρι σήμερα 12 ασθενείς με κοροναϊό έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο του Βόλου. Σήμερα το πρωί πέντε ασθενείς κατέληξαν εντείνοντας την ανησυχία για τη μεγάλη θνησιμότητα που παρουσιάζει η ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου.

Την αγωνία των υγειονομικών για την κατάσταση περιέγραψε ο πρόεδρος των εργαζομένων, Ντίνος Μηνδρινός, που αναφέρθηκε στα αιτήματα που απηύθυναν  στο υπουργείο για ανανέωση συμβάσεων εργαζομένων που λήγουν σε ένα μήνα αλλά και για προσλήψεις.

Όπως ανέφερε ο κ. Μηνδρινός στην ΕΡΤ, “η αγωνία μας είναι αν μεγαλώνουν οι εισαγωγές που θα μπουν αυτοί οι άνθρωποι και τι θα απογίνουν. Εμείς κάναμε συνάντηση απευθείας με την Π

Έρευνα για τη διασπορά στην Α’ παθολογική κλινική

Το Νοσοκομείο του Βόλου βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αυτό υποστηρίξουν με κάθε τρόπο οι νοσοκομειακοί γιατροί που υπηρετούν σ αυτό και πολύ περισσότερα οι γιατροί πρώτης γραμμής και covid περιστατικών.

Στο πλαίσιο αυτής της έκτακτης συνθήκης λόγω πανδημίας προκλήθηκε και διασπορά σε μη Covid κλινική και συγκεκριμένα στην Α’ Παθολογική Κλινική στην αρχή με τέσσερις μολύνσεις ασθενών και στη συνέχεια με την μόλυνση δυο γιατρών.

Για τη διασπορά του ιού της πανδημίας σε κλινική μη covid η Εισαγγελία του Βόλου έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα, ώστε να διαπιστωθούν αν και ποιοι έχουν την ευθύνη της διασποράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Βόμβα» Βατόπουλου – Μπορεί να χρειαστούν αυστηρότερα μέτρα – Από τι θα εξαρτηθεί
Επόμενο άρθροΓκάγκα – Ανεμβολίαστοι το 75% όσων είναι σε απλές κλίνες – Οι περισσότερες μολύνσεις είναι από επαφές χωρίς μέτρα