Συναντήσεις με τους υποψήφιους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο, είχε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη στη Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλες οι υποψηφιότητες της ΝΔ για τις περιφέρειες της βόρειας Ελλάδας, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

 

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψήφιους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό πρόγραμμά της για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔήμος Ζαχάρως: Eπέκταση του τέλους παρεπιδημούντων
Επόμενο άρθροΙσχυρές απώλειες για την τουρκική λίρα