Συνελήφθη στην περιοχή της Ανάληψης αντρόγυνο που διακινούσε ναρκωτικά κρυμμένα σε …ποδήλατο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με λιμενικούς υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου.
Σε επιχείρηση στην περιοχή της Ανάληψης οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα αντρόγυνο, έναν πενηνταεπτάχρονο και μια πενηνταπεντάχρονη, καθώς και έναν τριαντατετράχρονο και έναν εικοσιοκτάχρονο, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών. Στην κατοχή των τελευταίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κοκαΐνης, τα οποία μόλις είχαν προμηθευτεί από το αντρόγυνο και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε ποδήλατο, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 57χρονος, βρέθηκαν κρυμμένα στο εσωτερικό του μπροστινού φαναριού δέκα μικροδέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους (10,93) γραμμαρίων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο ανδρόγυνο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (4,09) γραμμαρίων, χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Ακολούθησε έρευνα σε σπίτι στο οποίο διέμεναν, σε άλλο σπίτι που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών και σε αποθήκη ταράτσας πολυκατοικίας στην περιοχή της Ανάληψης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (15,93) γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των (4.500) ευρώ, προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών, δύο ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH EKT παγώνει τα επιτόκια της έως τον Ιούνιο του 2020
Επόμενο άρθρο“Το Ταξίδι της Χαλιμάς στην Ελλάδα και την Ευρώπη”: Μια γιορτή για Παιδιά στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης