Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021, 00:48

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος, τον οποίο αναζητούσε η Αστυνομία μετά από νέο πρωτοφανές επεισόδιο εναντίον ιερέων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pelop.gr εντοπίστηκε από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι του και μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του Ρίου, για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική στο πλαίσιο εκτέλεσης εισαγγελικής εντολής, μετά από παρέμβαση συγγενών του στον Εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα οι ιερείς θύματα της επίθεσης φέρεται να μην επιθυμούν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι. Ο Γιώργος Μπάρλος εισήλθε στον Ναό και επιτέθηκε στον εφημέριό του, προκαλώντας αναστάτωση, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Ωστόσο έως ότου φτάσει η αστυνομία, ο άνδρας επιβιβάστηκε σε πολυτελές όχημα διαφεύγοντας από το σημείο, ενώ η αστυνομία ερευνούσε τη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πληροφορίες του pelop.gr ανέφεραν ότι ο π. Θεόκλητος Παντελίδης, εναντίον του οποίου χειροδίκησε ο Γιώργος Μπάρλος, κατέθεσε τα όσα έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Πληροφορίες από την Μητρόπολη έκαναν λόγο για επιθετική συμπεριφορά του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής και εναντίον του Θεοφιλέστατου Μητροπολίτη Κερνίτσης Χρύσανθου Στελλάτου. 

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Τρίτη, είχε προκαλέσει αντίστοιχο επεισόδιο στο Επισκοπείο.

Πηγή: pelop.gr, tempo24


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021, 01:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠού μπορείτε να κάνετε την Παρασκευή δωρεάν rapid test
Επόμενο άρθροΜονό σκιφ ανδρών – Πρώτος στη σειρά του ο Ντούσκος