Η Google δρομολογεί την υπηρεσία Book on Google (BoG) για ξενοδοχειακές κρατήσεις σε περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές. Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη υπηρεσία, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη γερμανική εταιρία τεχνολογίας στα ταξίδια, Peakwork, ήταν διαθέσιμη σε χρήστες στις αγγλόφωνες αγορές, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τώρα εξαπλώνεται και για όσους ζουν στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Σουηδία.

 

Με την BoG, όταν ψάχνουν για ένα ξενοδοχείο, οι πελάτες δεν συνδέονται με εξωτερικό ιστότοπο για κρατήσεις, αλλά μπορούν να κάνουν κράτηση εντός του περιβάλλοντος αναζήτησης Google. Οι χρήστες του διαδικτύου που διαθέτουν λογαριασμό Google δεν χρειάζεται να εισάγουν εκ νέου τα στοιχεία τους, καθώς αυτό το αναλαμβάνει η μηχανή αναζήτησης απλοποιώντας παράλληλα τη διαδικασία κράτησης.

 

Η συνεργασία με την Peakwork, με έδρα στο Ντίσελντορφ, έγινε για το λανσάρισμα της υπηρεσίας στην Ευρώπη, δίνοντας τη δυνατότητα στη Google να αναβαθμίσει την παρουσία της στην εν λόγω αγορά ξενοδοχειακών κρατήσεων.

 

Σημειώνεται ότι η Peakwork είναι ένας από τους επιλεγμένους τεχνολογικούς πάροχους για να προσφέρει αυτή τη συνδεσιμότητα σε όλες τις αγορές. Το BoG, κυκλοφόρησε πρώτη φορά πριν από περίπου τρία χρόνια στις ΗΠΑ και έκτοτε έχει επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι πρώτοι που επωφελήθηκαν ήταν οι αεροπορικές εταιρείες, μ’ έναν από τους πιλότους πελάτες να είναι η Lufthansa – οι οποίοι συνδέονται επίσης μέσω της τεχνολογίας της Peakwork

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑυξάνεται η ζήτηση για τα ελληνικά ομόλογα
Επόμενο άρθροΤα Green Flavors της Green Cola αναδεικνύονται «Προϊόν της Χρονιάς 2019»